S.C. FLORA DESIGN SRL este o societate prezenta pe piata brasoveana din aprilie 1993 si are ca domeniu de activitate comertul cu amanuntul al florilor si plantelor.

Citeste mai mult

Buchete de flori Oferirea florilor este una din expresiile cele mai profunde ale oamenilor. Prin florile pe care le oferim celor dragi, ne servim de frumusetea, fermecătoare a naturii pentru a lega punți între inimile noastre.

Aranjamente Florale Florile au limbajul lor si prin ele sentimentele din noi se exprima cu o mulțime  de sensuri. Florile sunt un simbol al iubirii, al prieteniei, al respectului, al bucuriei si a fericirii ce ne insotesc pe tot timpul vieții noastre.

Decoratiuni Nunti Nuanța si parfumul petalelor celor mai suave flori se regăsesc in delicatețea si finetea decorațiunilor alese de tine.

Aranjamente funerare Chiar si pe ultimul drum suntem însoțiți de ceea ce este mai pur si mai viu pe pamant: o ultima floare...

Produse

Cele mai frumoase flori

Buchete de flori
Florile au limbajul lor si prin ele sentimentele din noi se exprima cu o mulțime  de sensuri.Florile sunt un simbol al iubirii, al prieteniei ,al respectului ,al bucuriei si a fericirii ce ne insotesc pe tot timpul vieții noastre.
Vezi detalii »
Aranjamente Nunta
Nuanța si parfumul petalelor celor mai suave flori se regăsesc in delicatețea si finetea decorațiunilor alese de tine.
Vezi detalii »
Aranjamente Ocazii Speciale
Oferirea florilor este una din expresiile cele mai profunde ale oamenilor . Prin florile pe care le oferim celor dragi,ne servim de frumusetea ,fermecătoare a naturii pentru a lega punți între inimile noastre.
Vezi detalii »
Aranjamente Funerare
Chiar si pe ultimul drum suntem însoțiți de ceea ce este mai pur si mai viu pe pamant: o ultima floare....
Vezi detalii »

Persoana de contact:

Gabriela Comanici

Adresa
Brasov, 500449
Str. Buzesti nr. 13
Romania

Telefon
0268.440.460

Email
gabrielacomanici@yahoo.com


Cod Unic de Inregistrare: 3260498
Nr. Inmatriculare: J08/334/1993